Siirry ylös

FUAS

print
FUAS FudisFUAS Fudis on liittouman opiskelijoiden yhteinen jalkapalloturnaus.

Turnaus järjestetään vuosittain syyskuussa jäsenkorkeakoulujen opiskelijakuntien toimesta joko Hämeenlinnassa, Lahdessa tai pääkaupunkiseudulla. Turnauksen tuotot lahjoitetaan vuosittain vaihtuvalle hyväntekeväisyyskohteelle.

FUAS Fudis 2016 järjestetään Vantaalla Kartanonkosken liikuntapuistossa 30.9. Tänäkin vuonna löytyy kaksi sarjaa. Rentosarja höntsääjille ja kilpailuhenkisille Kilpasarja. Joukkueiden määrä 12 joukkuetta/sarja. Bussikuljetusten takia LAMK:in ja HAMK:in 3:lle ensimmäiselle joukkueelle löytyy varmasti paikat bussikuljetuksissa. Pelit pelataan 7v7 ja joukkueen max. koko on 10 henk. Ilmoittautuminen ja osallistumismaksun maksaminen tapahtuu bailataan.fi​ -sivuston kautta. Osallistumismaksu on 25€/joukkue. 

Tervetuloa pelaamaan!​ - Ilmoittautuminen

Tänä vuonna hyväntekeväisyyskohteeksi valikoitui Icehearts. Icehearts toimii jo vahvasti pääkaupunkiseudulla, sekä usealla muulla paikkakunnalla ympäri Suomen. Tuottomme ohjataan eritystä tukea tarvitsevien lasten ja nuorten urheiluharrastukseen. Aiempina vuosina turnauksen tuotot on lahjoitettu Hope ry:lle, Lastensairaalalle ja Unicefille.
Lue lisää Iceaheartsista www.icehearts.fi.


Lue lisää viime vuoden turnauksesta uutissivulta.


Lisätietoa:

Hämeen ammattikorkeakoulun opiskelijakunta HAMKO www.hamko.fi
Lahden ammattikorkeakoulun opiskelijakunta LAMKO www.lamko.fi
Laurea-ammattikorkeakoulun opiskelijakunta Laureamko www.laureamko.fi

  • Hämeen ammattikorkeakoulu
  • Lamk
  • Laurea-ammattikorkeakoulu