Siirry ylös

FUAS

print
Virtuaalikampus
FUAS-liittouman jäsenkorkeakoulujen yhteinen virtuaalikampus kokoaa opiskelijoille avoimen virtuaalisen opintotarjonnan, jäsenkorkeakoulujen oppimisalustat, yhteisen videopalvelun sekä opintoihin ja järjestelmiin liittyvät ohjeet. Muistathan, että myös virtuaaliset opinnot ovat maksuttomia FUAS-liittouman jäsenkorkeakoulujen opiskelijoille. 

Virtuaaliopinnot

FUAS-virtuaaliopinnoilla tarkoitetaan kokonaan verkossa suoritettavia opintoja, jotka ovat jäsenkorkeakoulujen yhteisessä opintotarjonnassa. Opinnoista suurin osa toteutuu kesäopintoina, mutta virtuaaliopintoja järjestetään myös muun lukuvuoden aikana. Opinnot ovat maksuttomia FUAS-liittouman jäsenten AMK- ja YAMK-tutkinto-opiskelijalle. Opiskelija voi ilmoittautua opinnoille, jotka sopivat hänen henkilökohtaiseen opintosuunnitelmaan (HOPS).
 

Oppimisympäristöt

Virtuaaliset opinnot toteutetaan järjestäjäkorkeakoulun omia verkkotyökaluja käyttäen, niiden oppimisalustoilla. HAMKissa oppimisalustana on Moodle, LAMKissa Reppu ja Laureassa Optima.
 

Videot

Jäsenkorkeakoulujen yhteisessä tarjonnassa on myös opintoja tukevaa videomateriaalia. Kaikille liittouman opiskelijoille avoimeen sisältöön pääset HAKA-kirjautumisen kautta.
HAMKin videot
LAMKin videot
Laurean videot
 
 

Lisätietoa

Virtuaalikampuksen kehittäminen jatkuu, sekä opiskelijoiden että jäsenkorkeakoulujen henkilökunnan toivotaan antavan palautetta ja kehittämisideoita osoitteeseen: info(at)fuas.fi

​​
 
  • Hämeen ammattikorkeakoulu
  • Lamk
  • Laurea-ammattikorkeakoulu